سقف کشسان به پوشش های سقفی گفته می شود که از جنس پی وی سی غیر قابل اشتعال و ضد رطوبت ساخته می شود. این سقف های مدرن چندی است که وارد ایران شده و به دلیل مزایای زیاد و کاربردهای فراوان جایگاه خود را در بین انواع سقف کاذب تثبیت کرده اند. سقف های کشسان لابل هم به نوعی سقف کاذب محسوب می شوند. این سقف با فاصله 15 الی 20 سانتی از سقف اصلی نصب می شوند. در ادامه در مورد جنس و انواع سقف کشسان، ابزار، نصب و غیره مطالبی را می خوانید.
جنس سقف کشسان
جنس پارچه سقف کشسان از %90 PVC و 5% پلاستی سایزر و %5 افزودنی های مجاز تشکیل می شود. پلاستی سایزر موجود در سقف کشسان موجب ایجاد ویژگی کشسانی در آن می شود. ضخامت سقف کاذب کشسان از 0.8 تا 1 میلی متر بوده و جزو متریال بسیار نازک و سبک ساختمانی است. این سقف ها به دلیل وجود زینک اکساید، که کشنده و از بین برنده باکتری وقارچ است، آنتی باکتریال محسوب می شوند. همچنین به علت فراوانی کلر در فرمولاسیون آن، سقف کشسان ضد اشتعال است.
انواع سقف کشسان
سقف کشسان به انواع ساده، چاپی، حجمی و اپلای دسته بندی می شود. از انواع سقف کاذب کشسان در زیر تصاویری را به همراه توضیحات آن مشاهده می کنید.
سقف کشسان ساده
سقف کشسان ساده شامل سقف کشسان مات، ساتن، لاکر، ترنسپرنت و برلیانت می شود. سقف ساده از نظر قیمت سقف کشسان در رنج مناسب تری نسبت به انواع دیگر سقف کاذب کشسان قرار دارد. در زیر نمونه هایی از این سقف ها را می بینید.
سقف مات
این نوع سقف دارای سطح ناصاف و دندانه دندانه است. همچنن نور را از خود به خوبی عبور می دهد و قابلیت چاپ دارد. عموما سقف مات را برای فضایی با دکوراسیون کلاسیک و رومی در نظر می گیرند. چاپ تصاویری چون نقاشی های اساطیری، کلاسیک و اورنومنت روی این سقف زیبایی چندین برابری دارد. به عبارت دیگر نقاشی ها اصالت و قدمت خود را روی این سقف حفظ می کنند. سقف مات بدون چاپ با نورپردازی بیرونی نیز بسیار ساده و در عین حال شکیل است. این نوع سقف با دکوراسیون مینیمال و مدرن به زیبایی هماهنگ می شود.